The Old Stars

The Old Stars on viisimiehinen 60-luvun rock-pop orkesteri, joka perustettiin vuonna 1993 ja joka on siitä asti keskeytyksettä jatkanut toimintaansa, välillä hieman kokoonpanoaan muuttaen. Yhtyeen nimi kertoo sen, mistä yhtyeen musiikissa jo alussa oli kysymys. Old Starsin ohjelmisto koostuu nuorisomusiikin kahden ensimmäisen vuosikymmenen, eli 1950- ja 1960-luvun merkittävimpien tähtien menestyneimmistä hittikappaleista. Monet ovat sitä mieltä, että nuo vuosikymmenet olivat musiikillisesti myös nuorisomusiikin parhaat vuosikymmenet ja Old Stars on siitä elävä todiste.

The Old Stars on koko uransa aikana ollut suosittu tanssi- ja bileorkesteri, johtuen ohjelmistonsa rakenteesta ja kyvystään synnyttää musiikillaan sitä samaa tunnelmaa, jonka menneiden vuosikymmenten nuoret saivat kokea silloin kun tuota musiikkia ensimmäisen kerran esitettiin. Old Stars on kiertänyt esiintymässä Etelä-Suomen ravintoloissa ja festareilla, mutta erityisen suosittu se on ollut yksityisillä hää- ja vuosijuhlakeikoilla sekä firmojen tilaisuuksissa.

Old Starsissa soittavat nykyisin Kari Liinaharja (soolokitara ja laulu), Timo Huokuna (rytmikitara ja laulu), Olavi Vesanen (bassokitara) ja Seppo Sirviö (rummut). Yhtyeen laulusolisti on Rauli Parmes.
Yhtyettä voi tilata kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Yhtyeen ohjelmisto rakentuu tunnin mittaisista esityksistä aina neljän tunnin koko illan ohjelmaan. Laulujen ohella Old Starsin ohjelmistoon kuuluu myös kitaramusiikin helmiä 1960-luvulta. Ohjelmiston ”vanhoja tähtiä” ovat monien muiden joukossa Elvis Presley, Paul Anka, Cliff Richard, Tom Jones, CCR, The Beatles, The Platters ja The Searchers. Old Stars on julkaissut kolme CD-levyä.