Sanaa Sana

Vaakahuoneen kesäkuun musiikki tulee Tansaniasta, Afrikasta. Sanaa Sana on afrikkalaista tanssimusiikkia esittävä ryhmä, jonka energisistä esityksistä saimme nauttia Vaakahuoneella edellisen kerran vuonna 2013.

Ryhmän piti esiintyä Vaakahuoneella koko kesäkuun, mutta viisumivaikeuksien takia kaikki eivät päässeet paikalle, jonka takia valitettavasti joudumme perumaan loppukuun keikat.

 

Sanaa Sana -bändin musiikki on fuusio traditionaalista Afrikkalaista rumpu- ja tanssimusiikkia ja moderneja musiikkisuuntauksia. Sanaa Sanan musiikki perustuu hektiseen rummutukseen ja tanssiin. Se on visuaalisesti kiehtovaa.

Suomalainen kansalaisjärjestö Art in Tanzania on tukenut tansanialaista taidetta ja musiikkia Tansaniassa yli 20 vuotta. Afrikkalainen musiikki perustuu tarinoihin, jotka ovat toimineet tiedon välityksena kylissä. Vielä tänäkin päivänä musiikki on tärkea osa tansanialaista tiedottamista. Art in Tanzania kaytti vuonna 2017 musiikkia onnistuneesti korruption vastaisessa kampanjassa Tansaniassa.

Tutustu Art In Tanzanian Facebook -sivuihin >>

Tutustu alta heidän videoihin!

Lisää videoita Youtubessa!