Tinos / Nääsvillen Kantriveljekset

19.07.2017 - 18:30

Keskiviikkona Nääsvillen Kantriveljekset Kapa ja Sakke soittavat kahden tunnin setit noin klo 14 ja 18. Illalla noin klo 20 jatkaa Tinos!*

 

Tinos yhtye perustettiin 1965, bändi keikkaili koulubileissä ja tanssipaikoilla ja nautti suurta suosiota Läntisellä Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Musiikki valittiin ajan hengen mukaisesti, biisit olivat aikansa ykköshittejä, esikuvina The Beatles, The Rolling Stones, Kinks, Cream, The Who, The BeeGees, The Searchers, The Hollies, Chuck Berry, The Shadows jne.

Tinos keikkui nuorisolehti Stump:in "karvapää"-listoilla hyvillä sijoituksilla vuosina 67-68. Tinos keikkaili paljon myös tuon ajan ykköspaikoissa kuten Helsingin Natsalla.

Tinos jäi tauolle 1970 ja palasi keikoille 1991 kun Lohjan Rantajamit käynnistyivät ja bändiä pyydettiin tapahtuman pääesiintyjäksi.
Sixties musiikin nostalgiabuumi nosti päätään ja siitä alkoi uusi keikkailujakso joka jatkuu edelleen kiihtyvällä tahdilla.

Tinos esittää melodista, tanssittavaa ja moniäänisesti laulettua pop-rockia sekä rautalankaa uskollisena 60-luvulle.

Nykykokoonpanossa soittavat Kari Aulo, soolokitara, Jussi Koskinen, kitara ja laulu, Janne Viitanen, basso ja laulu - joka on bändin kuopus ja pitää huolen siitä, ettei alkuperäinen 60-luvun soittotyyli pääse katoamaan tulevilta sukupolvilta - sekä Hans ”Hate” Sjöblom, rummut ja laulu. Tämä ”rumpukioskin animal” takoo kannuistaan sellaisen biitin, että sille sokkelille on hyvä rakentaa! Hate onkin yksi Suomen parhaista rock’n roll –rumpaleista.

 

*Pienet muutokset aikatauluissa mahdollisia.