Vaakahuoneen paviljonki | Turku

Tule töihin Vaakahuoneen Paviljonkiin!

Upea Vaakahuoneen Paviljonki Turun Aurajoen rannassa hakee tiimiinsä ammattitaitoisia ja iloisia jäseniä. Tarjolla on useita paikkoja. 👇

▪️▪️▪️

🔸 KOKKI

Sinulla on vahva alan perusosaaminen: aikaisempi kokemus a la carte -ravintolan keittiöstä tai pizzerian keittiöstä on tärkeää. Jos olet vasta urasi alussa, sinulta löytyy näyttöjä siitä, että veitsi pysyy kädessäsi ja olet valmis haastamaan itsesi ja oppimaan uutta. Sinulta löytyvät tarvittavat pätevyydet, kuten hygieniapassi. Työskentelet sujuvasti suomen tai englannin kielellä. Istut porukkaamme loistavasti, jos tunnet todellista intohimoa alaa kohtaan ja sinulla on vahva motivaatio kehittyä ammatissasi.

Työt alkaa: Toukokuun 2022 aikana
Hakemukset ja lisätiedot: [email protected]

▪️▪️▪️

🔸 TARJOILIJA

Tarjoilijana työskentelet tärkeässä roolissa asiakaspalvelun keskiössä - vastaat mm. tilausten vastaanottamisesta, á la carte -tarjoilusta sekä pöytien siistinä pitämisestä. Tehtävissä huomioidaan aikaisempi kokemuksesi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset alan koulutuksen tai aikaisempaa kokemusta ravintolatyöskentelystä, hygieniapassin sekä reippaan ja asiakaspalvelulähtöisen asenteen. Anniskelupassi suotavaa.

Työt alkaa: Sopimuksen mukaan, osa jo huhtikuussa 2022
Hakemukset ja lisätiedot: [email protected]

▪️▪️▪️

Tervetuloa töihin merelliseen tunnelmaan Vaakahuoneen Paviljonkiin!

Vaakahuoneen Paviljonki, Linnankatu 40, Turku

www.vaakahuone.fi