Vaakahuoneen paviljonki | Turku

YHTEYSTIEDOT

Vaakahuoneen paviljonki

Osoite:
Linnankatu 40
20100 Turku

Puhelin ravintolan aukioloaikoina:

044 706 6360

Pöytävarauksia otamme vastaan arkipäiville (ma-to) yli kahdeksan hengen seurueille. Viikonlopulle (pe-la) emme ota pöytävarauksia.

Varaukset S-postilla osoitteeseen [email protected]. Varaukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen.

Varauksenne on vahvistettu, kun saat viestiisi varausvahvistuksen. HUOM! Meille pääset syömään ilman pöytävarausta!

Ravintolapäällikkö:

Suvi Ojala
[email protected]

Hieta-Viihde Oy ( Y-1738443-4)

Laskutusohjeet

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:
- Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
- Verkkolaskuosoite: 003717384434
- OVT-tunnus: 003717384434

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun. Sähköpostiskannauksen osoite: [email protected]

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:
Hieta-Viihde Oy (Apix skannauspalvelu) PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.